Egy másik életben

Játékidő: 80 perc
Szinopszis

Árpád liftszerelő. Átlagos harmincas, átlagos élettel. Feleség, lakás, hitel a lakáson, ami végigkíséri majd az életet. Azonban egy nap minden megváltozik. A Perlay Inc. kopogtat Árpád ajtaján. Van egy ajánlatuk. Árpádnak mindössze annyit kell tennie, hogy részt vesz a cég egyik tesztsorozatában. A cég keres egy személyt; és lehet, hogy Árpád az.
A Perlay Inc. ugyanis lélekvándorlással foglalkozik. Különleges módszerükkel képesek az emberi lélek megjelölésére - és így a lélek útját követni is tudják a halál után a reinkarnációig. Ügyfeleik leginkább idős milliárdosok, akik rettegnek, hogy vagyonukat elveszítve, szegényen kell új életet kezdeniük a halál után. A Perlay Inc. ajánlata, hogy a pénzt át lehet örökíteni a következő életre - a milliárdosok vagyonukat a cégre hagyják, ami felkutatja az igaz reinkarnációt, hogy átadhassa a vagyont.
Árpád hetven az egyhez eséllyel Michael Korsós, a harminc éve halott üzletember reinkarnációja. Ha ez a tesztsorozat során bizonyításra is kerül, Árpád milliárdos lesz. Azonban ehhez le kell győznie a többi jelöltet. A tesztek egyre bizarrabbak és felkavaróbbak, a jelöltek száma egyre csökken, míg Árpád az utolsó hat jelölt közt nem találja magát. Ekkor azonban valami megváltozik - ami eddig csak lehetőség, egy vicc volt, most komolyra fordul, ahogy Árpád megérti, milyen ember volt Michael Korsós. Ha bebizonyosodna, hogy Árpád maga Korsós, akkor vajon Árpád elveszne? Árpád élete még a sajátja lenne? Vagy Árpád élete egy csapda?...

Mikor játsszák?

2020-02-26 20:40 - Jávor
Rendező
Tasnádi István
Női főszereplő
Illés Nagy Maja
Férfi főszereplő
Molnár Áron
Producer
Kálomista Gábor,Helmeczy Dorottya
Forgatókönyv
Tasnádi István,Veres Attila
Operatőr
Csukás Sándor
Vágó
Mezei Áron
Hangmérnök
Madaras Attila
Zeneszerző
Monori András
Díszlet-látvány
Antal-Fógel Adrienn
Smink-, fodrász- és maszkmester
Fekete Rita

Képek letöltése: