Szeretlek mint Állat!

Játékidő: 95 perc
Szinopszis

Szeretlek mint Állat!
„Az emberélet útjának felén egy nagy sötétlő erdőbe jutottam, mivel az igaz utat nem lelém.”
Dante

Nyolc nő és egy férfi...
A negyvenes éveinek végén járó képzőművész élete legmélyebb magánéleti és egzisztenciális válságát kénytelen megélni. Gondosan és nagy energiával felépített élete összeomlani látszik. Párhuzamos poligám kapcsolatainak súlya, amiket idáig sikerült titokban, sok energiát felemésztve fenntartania, összeroppantja a tartását és már tükörbe sem tud nézni.
A történet összes momentumát a férfi szubjektív szemszögéből látjuk. Az epizódokból összeáll a kép, ahogy a párhuzamos kapcsolatokban, mindenkinek hazudva felépített kártyavár rádől és kénytelen szembesülni életvitelének következményeivel. Szembenéz a saját démonaival, és a nőkkel, akiket szeretett és mégis becsapott. Megpróbál olyan lenni amilyen még soha nem volt: őszinte. Élete női pedig rázúdítják minden csalódottságukat, fájdalmukat, kiábrándultságukat, és a szemébe mondják mit is gondolnak a férfiakról, rajta keresztül szembesülünk a kapcsolatok kibogozhatatlan természetével, a szerelem és a belőle fakadó gyűlölet erejével.
Szerethet-e egy férfi egyszerre több nőt? Hazudhat e mindenkinek, akit szeret? Szembesülve az őszinteség felszabadító erejével elérhető-e a megtisztulás? A nők, aki hittek, szerettek és csalódtak, kíméletlen tükröt tartanak főhősünk elé, és kiadják az útját. Sok szék között a földön ülve hogyan tovább? Újjászületés vagy a szakadék széle?

Mikor játsszák?

2020-02-27 19:20 - Radványi

Rendező
Novák Erik
Női főszereplő
Fátyol Hermina
Férfi főszereplő
Novák Erik
Producer
Varga Gergely,Herner Dániel,Csutak Tamás,Novák Erik,Pozsonyi Gábor
Forgatókönyv
Novák Erik,Fátyol Hermina,Farkas Franciska,Péterfy Bori,Parti Nóra,Tóth Orsi,Cseh Bori,Wahorn Matzaa,Lengyel Anikó
Operatőr
Novák Erik
Vágó
Papp Szilvia
Hangmérnök
Hammer Zsolt és Jávorka Ádám
Zeneszerző
Búcsúkoncert Zenekar
Díszlet-látvány
Novák Erik

Képek letöltése: